Trail Socks 2pk

44.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Trail socks with secure fit and cushioning, all in a convenient 2-pack for your camping, trekking, and hiking needs.

Features

 • Knitted logo  
 • 58% Polyamide (Recycled) 37% Polyamide 5% Elastane
 • Recycled Conten
 • Fitted
 • Weight: 30.0 g
 • CB Inseam: N/A cm

Çorape shtegu me përshtatje dhe mburrje të sigurt, të gjitha në një paketë të përshtatshme me 2 për nevojat tuaja për kamping, ecje dhe ecje.

Veçoritë

 • Logo e thurur  
 • 58% Poliamid (i ricikluar) 37% Poliamid 5% Elastan
 • Përmbajtje e ricikluar
 • E pajisur
 • Pesha: 30.0 g
 • CB Inseam: N/A cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trail Socks 2pk”

Your email address will not be published. Required fields are marked *