THE OCEAN RACE BUM BAG

58.00 

Categories: ,

Description

THE OCEAN RACE BUM BAG

No.

20218

The Ocean Race Bum Bag features a discretely printed logo and a fully-lined interior with a zippered mesh pocket.

Weight: 113g
FEATURES

100% Polyester bum bag
YKK® zippers
Adjustable vais strap
Main compartment
Small compartments in back
Printed logo

PERKTHIMI:

THE OCEAN RACE BUM BAG
NO.

20218
Çanta Bum Ocean Race përmban një logo të printuar diskrete dhe brendësi të veshur plotësisht me një xhep rrjetë me zinxhir.

Pesha: 113g
TIPARET
Qese 100% poliestër
Zinxhirë YKK®
Rrip vais i rregullueshëm
Ndarja kryesore
Ndarje të vogla në pjesën e pasme
Logo e printuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE OCEAN RACE BUM BAG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *