TEAM MEN’S CREW MIDLAYER SAILING JACKET

182.00 

Category:

Description

34144

Waterproof, windproof, and fleece-lined, the Crew sailing jacket is an all-around winner.
If you take one jacket on your next sailing trip, go for our favorite marine midlayer. When the weather calls for more protection, our proprietary waterproof, breathable HELLY TECH® PROTECTION fabric, — plus fleece-lining — will keep you warm and dry. We enhanced it with the little things that count: a warming collar, adjustable cuffs and hem and dual hand pockets with brushed lining. The Team Crew Midlayer has the same sharp cut as the Crew Midlayer; l    ike the rest of the Crew series, this best-seller is designed so you have room to add your own logo with your team’s branding service, if you choose.
Fiber ContentShell: 100% Polyester
Lining 2: 100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Some fading may occur on bright colours,Wash dark colours separately
PERKTHIMI:
I papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga era dhe i veshur me lesh, xhaketa me vela e Crew është një fitues i gjithanshëm.
Nëse merrni një xhaketë në udhëtimin tuaj të ardhshëm me vela, shkoni te shtresa jonë e preferuar e mesme detare. Kur moti kërkon më shumë mbrojtje, pëlhura jonë pronësore HELLY TECH® PROTECTION, e papërshkueshme nga uji, që merr frymë, — plus mbështjellja me lesh — do t’ju mbajë të ngrohtë dhe të thatë. Ne e përmirësuam atë me gjërat e vogla që kanë rëndësi: një jakë ngrohëse, pranga dhe buzë të rregullueshme dhe xhepa të dyfishtë dore me astar të krehur. Team Crew Midlayer ka të njëjtën prerje të mprehtë si shtresa e mesme e ekuipazhit; Ashtu si pjesa tjetër e serisë Crew, ky bestseller është krijuar në mënyrë që të keni hapësirë për të shtuar logon tuaj me shërbimin e markës së ekipit tuaj, nëse zgjidhni.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër
Rreshtimi 2: 100% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga rondele, mund të ndodhë një zbehje në ngjyrat e ndezura, lani veçmas ngjyrat e errëta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEAM MEN’S CREW MIDLAYER SAILING JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *