CALGARY

136.80 

Categories: ,

Description

CALGARY

No.

10874
Comfort and protection in a lightweight winter boot.
If protection and comfort is important then these Lightweight winter boots are the perfect match for fall and winter.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% nubuck/ synthetic/ textile  – Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber

Select size:

FEATURES
Upper: Waterproof Leather, Certified LWG Silver
HH Pro Guard
HH Quick Dry
Padded Comfort Collar
Midsole: EVA comfort insole
HH Hover-Stride
Anti Microbial
Outsole: HH Max-Grip
Perkthimi:
CALGARY
NO.
10874
Komoditet dhe mbrojtje në një çizme dimërore të lehtë.
Nëse mbrojtja dhe komoditeti janë të rëndësishme, atëherë këto çizme dimërore të lehta janë ndeshja perfekte për vjeshtën dhe dimrin.
Përmbajtja e fibrave: sipërme (FWR): 100% nubuck/ sintetike/ tekstil – Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
MASAT E DISPONUESHME
TIPARET
Pjesa e sipërme: Lëkurë e papërshkueshme nga uji, argjend i certifikuar LWG
Garda e HH Pro
HH tharje e shpejtë
Jakë komforti e mbushur
Shtolë e mesme: shtrojë komforte EVA
HH Hover-Stride
Anti Mikrobiale
Sholla e jashtme: HH Max-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CALGARY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *