Jobe Sunray Towable 1P

227.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

230120010

Jobe Sunray Towable 1P

Say hello to this 2-way towable in the line-up! The Sunray towable can be towed in two directions and is super comfortable whether you’re kneeling down or sitting upright. A fun and exciting ride, but nice and stable when needed.
 • 3 year warranty after registration
 • 4 Handles with neoprene knuckle guards
 • Double stitched nylon
 • Max 1 person
 • Multi position towable
 • One way Boston valve
 • Quick connector for easy towing
 • 420 Denier nylon Cover
 • 24 Gauge PVC
 • Dimensions when inflated: 59 x 43,3 x 24″ | 150 x 110 x 61cm
 • Dimensions when deflated: 43″ x 60″ | 111 x 153cm
Përshkrimi:

230120010

Jobe Sunray Towable 1P
Përshëndetje për këtë tërheqës me dy drejtime! Tërheqësi i Sunray mund të tërhiqet në dy drejtime dhe është shumë i rehatshëm nëse jeni në gjunjë ose ulur drejt. Një udhëtim argëtues dhe emocionues, por i këndshëm dhe i qëndrueshëm kur nevojitet.
 • 3 vite garanci pas regjistrimit
 • 4 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
 • Najloni i qepur dyfish
 • Maksimumi 1 person
 • Tërheqshëm me shumë pozicione
 • Valvula e Bostonit me një drejtim
 • Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
 • 420 Mbulesë najloni Denier
 • 24 matës PVC
 • Dimensionet kur fryhen: 59 x 43,3 x 24″ | 150 x 110 x 61 cm
 • Dimensionet kur shfryhen: 43″ x 60″ | 111 x 153 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Sunray Towable 1P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *