Jobe Anchor 0.2kg

43.75 

Description

400021001

Introducing the Jobe Anchor! This 4 prong folding anchor is perfect for keeping one of the Jobe lounges in place in the water. Its just the right size for easy storage in the boat and not too heavy so almost anyone can bring it aboard!

  • Folding anchor
  • Including: Bag, float and 4,5m (15.9 inch) rope and stainless-steel hook
  • Weight: 0,2 kg
  • Dimensions: 17 x 15,5cm | 6.7″ x 6.1″

Prezantimi i Jobe Anchor! Kjo spirancë e palosshme me 4 këmbë është e përkryer për të mbajtur një puddle Jobe në vend në ujë. Është pikerisht madhësia e duhur për ruajtje të lehtë në varkë dhe jo shumë e rëndë, kështu që pothuajse kushdo mund ta sjellë në bord!

  • Spiranca e palosshme
  • Përfshirë: çantë, noton dhe litar 4,5 m (15,9 inç) dhe grep prej çeliku inox
  • Pesha: 0,2 kg
  • Përmasat: 17 x 15,5cm | 6,7″ x 6,1″

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Anchor 0.2kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *