Jobe Drybag 10L

37.00 

Categories: ,

Description

220019001

Jobe Drybag 10L

This easy to carry bag will keep your gear clean and dry wherever you go. It comes with a comfortable shoulderstrap and handle for easy carrying. This Drybag is available in 10, 20 and 40 liter. A must have for any watersports fanatic!
 • 1 handle
 • 1 shoulder strap
 • Easyt o carry
 • Ideal for travelling
 • Keeps your gear dry free of water & dirt
 • Dimensions: 17,7″ x 7,9″ | 45 x 20cm

Jobe Drybag 10L

Kjo çantë e lehtë për tu mbajtur do t’i mbajë pajisjet tuaja të pastra dhe të thata kudo që të shkoni. Ajo vjen me një rrip supi të rehatshëm dhe dorezë për mbajtje të lehtë. Ky thasë është në dispozicion në 10, 20 dhe 40 litra. Një domosdoshmëri për çdo adhurues të sporteve ujore!

 • 1 dorezë
 • 1 rrip supi
 • Lehtë për të mbajtur
 • Ideale për udhëtime
 • I mban pajisjet tuaja të thata pa ujë dhe papastërti
 • Dimensionet: 17,7″ x 7,9″ | 45 x 20 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Drybag 10L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *