Jobe Anchor Sack

34.99 

Description

 400014003

Jobe Anchor Sack

The Anchor sack is ideal for anchoring PWC’s in shallow water to keep the impeller off the beach and protect your precious PWC. Fill up this super durable tri-laminate Anchor sack with up to 14 kg/35 pounds of rocks or sand, drop it and its buoy will mark the spot. Tie-ups are easy with the 6 ft. long rope and oversized finish friendly acetyl snap hook.
  • Acetyl snap hook
  • Anchor sack is ideal for anchoring PWC’s
  • Durable tri-laminate anchor sack
  • Easy 6ft | 1.82 m tie – up rope
  • Up to 14kg | 35 pounds of rocks/sand

Jobe Anchor Sack

Thasi Anchor është ideale për ankorimin e PWC-ve në ujë të cekët për të mbajtur shtytësin larg plazhit dhe për të mbrojtur PWC-në tuaj të çmuar. Mbusheni këtë thes Anchor me tri laminat super të qëndrueshme me deri në 14 kg/35 paund gurë ose rërë, hidheni atë dhe bomba e saj do të shënojë vendin. Lidhjet janë të lehta me litarin e gjatë 6 ft dhe me grep acetil miqësor me finiturën e madhe.

  • Grep me acetil
  • Thasi e ankorimit është ideale për ankorimin e PWC-ve
  • Thas ankorimi i qëndrueshëm me tri laminat
  • Lehtë 6ft | Litar 1,82 m
  • Deri në 14 kg | 35 paund gurë/rërë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Anchor Sack”

Your email address will not be published. Required fields are marked *