JOBE KNOX WAKEBOARD

575.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

272522007

The next generation Jobe Knox Wakeboard is lighter and packed to the roof with high tech and innovative features. With advanced tech like the Honeycomb carbon speed sheets for a direct response and feel of the board, you’re going to ride like never before! This 3-Stage rocker blasts you to the apex and lands you down softly with unbelievable control and stability.

 • 3-stage rocker
 • The next gen Knox: 275 grams lighter, more response and direct feel with the carbon infused Layup
 • Speed sheets – Honey comb carbon speed sheets to give a direct response and feel of the board
 • 4 removable nylon fins
 • Deep grooved channels: giving you the most grip and control
 • H.I.T. -base
 • Hybrid core: foam and wood mix
 • Impact rails
 • Overall flex construction
 • Tri- Tech fiberglass

Gjenerata e ardhshme Jobe Knox Wakeboard është më e lehtë dhe e mbushur deri në kupë me karakteristika të teknologjisë së lartë dhe inovative. Me teknologji të avancuar si fletët e shpejtësisë së karbonit Honeycomb për një reagim të drejtpërdrejtë dhe ndjesi të dërrasës, do të ngisni si kurrë më parë! Ky lëkundës me 3 faza ju hedh në ajer dhe ju zbret butësisht me kontroll dhe stabilitet të pabesueshëm.

 • Roker me 3 faza
 • Gjenerata e re Knox: 275 gram më e lehtë, më shumë reagim dhe ndjesi e drejtpërdrejtë me Layup-in e injektuar me karbon
 • Fletët e shpejtësisë – Fletët e shpejtësisë së karbonit me honeycomb për të dhënë një përgjigje të drejtpërdrejtë dhe ndjesi të tabelës
 • 4 pendë najloni të lëvizshme
 • Kanalet me brazda të thella: ju japin maksimumin dhe kontrollin
 • H.I.T. -bazë
 • Bërthama hibride: shkumë dhe përzierje druri
 • Binarët e goditjes
 • Ndërtimi i përgjithshëm fleksibël
 • Tekstil me fije qelqi Tri-Tech

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE KNOX WAKEBOARD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *