DIPPED GRIP GLOVE X3

35.99 

Category:

Description

ABOUT

80100

These Dipped Grip Gloves are made for excellent grip in wet conditions. They have a short usage life but are ideal for environments like dinghy sailing. That’s why they come in a pack of 3. The breathable woven mesh allows sweat and moisture to escape while the rubber dipped fingers and palms offer brilliant grip.
COMPOSITION
65% Latex, 35% Polyester
AVAILABLE SIZES
M        L        XL 
EXPLORE ALL FEATURES
• Breathable woven mesh construction allows moisture to escape • Rubber dipped fingers and palm give excellent grip in wet conditions • Short use life for dinghy sailing and around the marina • Pre-curved finger construction for increased comfort and dexterity • Comes in a pack of 3
PERKTHIMI

RRETH

80100

Këto doreza me kapje të zhytura janë bërë për kapje të shkëlqyer në kushte të lagështa. Ato kanë një jetë të shkurtër përdorimi, por janë ideale për ambiente si lundrimi me gomone. Kjo është arsyeja pse ato vijnë në një paketë prej 3. Rrjeta e endur me frymëmarrje lejon që djersa dhe lagështia të largohen, ndërsa gishtat dhe pëllëmbët e zhytur në gomë ofrojnë një kapje të shkëlqyer.
PËRBËRJA
65% latex, 35% poliestër

MASAT E DISPONUESHME

M       L          XL

EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
• Konstruksioni rrjetë i endur që merr frymë lejon që lagështia të largohet • Gishtat dhe pëllëmbët e zhytur në gomë japin kapje të shkëlqyer në kushte të lagështa • Jetëgjatësi e shkurtër për lundrimin me gomone dhe rreth marinës • Ndërtimi i gishtave të lakuar paraprakisht për rehati dhe shkathtësi të shtuar • Vjen në një paketë prej 3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIPPED GRIP GLOVE X3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *