Sale!

ESS SAILING LF GLOVE

(1 customer review)

50.00 

Description

ABOUT

80101

A 4-way stretch dynamic mesh construction has ensured that these Essential Sailing Long Finger Gloves combine breathable, anatomical comfort with complete freedom of movement. Strategic protection panels safeguard your hands from the rigours of the boat while oversized Velcro wrist closures provide a tailored fit.
AVAILABLE SIZES
M      L        XXL
COMPOSITION
19% Polyamide 1% Elastane 68% Polyester 12% Polyurethane
EXPLORE ALL FEATURES
• Strategic protection panels • 4-way stretch fabric for maximum freedom of movement • Dynamic Fit one-piece upper construction provides a secure and comfortable closure • Lightweight construction for comfort • Internal cuff elastication for greater heat retention and a tailored fit
PERKTHIMI

RRETH

80101

Një konstruksion rrjetë dinamik me shtrirje me 4 drejtime ka siguruar që këto Doreza me gisht të gjatë lundrimi të kombinojnë rehati të frymëmarrjes dhe anatomike me lirinë e plotë të lëvizjes. Panelet mbrojtëse strategjike mbrojnë duart tuaja nga ashpërsia e varkës, ndërsa mbylljet e dorës me Velcro ofrojnë një përshtatje të përshtatur.

MASAT E DISPONUESHME

M      L        XXL
PËRBËRJA
19% poliamid 1% elastan 68% poliestër 12% poliuretani
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
• Panele mbrojtëse strategjike • Pëlhurë elastike me 4 drejtime për liri maksimale të lëvizjes • Konstruksioni i sipërm me një pjesë Dynamic Fit ofron një mbyllje të sigurt dhe të rehatshme • Konstruksion i lehtë për rehati • Elasticitet i brendshëm i manshetës për mbajtje më të madhe të nxehtësisë dhe përshtatje të përshtatur

1 review for ESS SAILING LF GLOVE

  1. CREW SHOP

    Perfect

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *