Jobe Scout Towable 2P

250.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

230220005

This is what they call a sweet ride. Keep that airline flow going with this 2 person towable with luxurious tapered shape for easy entry. This is truly a fun towable, providing a crazy combination of excitement, stability and comfy seating comfort. It’s broad widespan and round shape make it glide easy over big waves. A neoprene seat pad gives a little more grip while splashing around. The Scout is fully covered in durable 420 denier nylon with a welded 24 gauge PVC bladder. Easily connect your rope to the quick connector.
  • 3 year warranty after registration
  • 4 Handles with neoprene knuckle guards
  • Double stitched nylon
  • Max 2 Persons
  • One way Boston valve
  • Quick connector for easy towing
  • 420 Denier nylon Cover
  • 24 Gauge PVC
  • Dimensions when deflated: 72″ x 74″ | 183 x 188cm
  • Dimensions when inflated: 47,3 x 65,7 x 19,7″ | 120 x 167 x 50cm
Perkthimi:

230220005

Kjo është ajo që ata e quajnë një udhëtim të ëmbël. Vazhdoni rrjedhën si ne ajer me këtë komardare për 2 persona me formë luksoze të ngushtuar për hyrje të lehtë. Ky është me të vërtetë një tërheqës argëtues, duke ofruar një kombinim të çmendur të qejfit, stabilitetit dhe komoditetit të rehatshëm të uljes. Është gjerësia e madhe dhe forma e rrumbullakët që e bëjnë atë të rrëshqasë lehtësisht mbi valë të mëdha. Një jastëk sediljeje neopreni jep pak më shumë siguri ne kapje ndërsa spërkat përreth. Scout është plotësisht i mbuluar me najlon të qëndrueshëm 420 denier me një pjese lidhese PVC të salduar me diametra 24. Lidheni me lehtësi litarin tuaj me lidhësin e shpejtë.
3 vite garanci pas regjistrimit
4 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
Najloni i qepur dyfish
Maksimumi 2 persona
Valvula e Bostonit me një drejtim
Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
420 Mbulesë Najloni Denier
24 matës PVC
Dimensionet kur shfryhen: 72″ x 74″ | 183 x 188 cm
Dimensionet kur fryhen: 47,3 x 65,7 x 19,7″ | 120 x 167 x 50 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Scout Towable 2P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *