Jobe Mini Manta Floating Mat

249.99 

Description

280021003

What can we say about the Jobe Mini Manta Floating Mat? It’s a floating, modular, self inflating water mat that’s built to last for the perfect on the water relaxation spot. This floating mat also features 4 anchor points for mooring options so you can hook up anywhere you’d like. The modular access zippers allow you to connect to additional Mantas, Switch or Retreat inflatables. The Manta also packs down small making it ultra portable. Need something bigger? We also have a full size Manta! The perfect water mat for taking with you everywhere you want to float!

 • 4 anchor points for mooring options
 • Bag to store it compactly and easily
 • Self-inflated
 • Zipper for connecting different Manta’s, Switch and Retreat
 • Dimensions when inflated: 29 x 29 x 2.3″ | 150 x 150 x 6cm 
 • Çfarë mund të themi për Matin lundrues Jobe Mini Manta? Është një tapet uji lundrues, modular, që fryhet vetë, i ndërtuar për të qëndruar në mënyrë perfekte në vendin e relaksimit në ujë. Ky dyshek lundrues përmban gjithashtu 4 pika ankorimi për opsionet e ankorimit, në mënyrë që të mund të ngjiteni kudo që dëshironi. Zinxhirët e aksesit modular ju lejojnë të lidheni me inflatable shtesë Mantas, Switch ose Retreat. Manta gjithashtu paketohet i vogël duke e bërë atë ultra të lëvizshëm. Keni nevojë për diçka më të madhe? Kemi edhe një Manta me madhësi të plotë! Tapeti i përsosur i ujit për ta marrë me vete kudo që dëshironi të notoni!

  4 pika ankorimi për opsionet e ankorimit
  Çanta për ta ruajtur në mënyrë kompakte dhe të lehtë
  Vetë fryrë
  Zinxhir për lidhjen e Manta, Switch dhe Retreat të ndryshme
  Dimensionet kur fryhen: 29 x 29 x 2.3″ | 150 x 150 x 6 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Mini Manta Floating Mat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *