Jobe Logo Wakeboard 138 & Unit Bindings Package

557.99 

Categories: ,

Description

278822008
The logo series is the perfect intermediate board when riding behind the boat. It has a light and playful feeling due to its 3-stage-rocker and integrated fins. A logical choice. Become a true ambassador with the Logo set up.
 • 3-stage rocker
 • 2 removable nylon fins
 • Deep grooved channels for traction and control
 • Double concave bottom design for smooth landings
 • High-press core
 • High-press fins
 • Non-obstacle board: not meant for riding kickers, sliders, or other obstacles
 • Package contains: Logo Series Wakeboard, Unit Bindings, transparent Wakeboard Bag, Wake Combo Prime Red

Perkthimi:

Seria e logos është bordi i përsosur ndërmjetës kur hipni pas varkës. Ka një ndjesi të lehtë dhe lozonjare për shkak të pendëve të saj të integruara me 3 faza. Një zgjedhje logjike. Bëhuni një ambasador i vërtetë me logon e vendosur.

 • Roker me 3 faza
 • 2 pendë najloni të lëvizshme
 • Kanale me brazda të thella për tërheqje dhe kontroll
 • Dizajn i dyfishtë konkav i fundit për ulje të qetë
 • Bërthama me shtypje të lartë
 • Penda me presion të lartë
 • Tabela pa pengesa: jo e destinuar për të hipur në goditje, rrëshqitës ose pengesa të tjera
 • Paketa përmban: Wakeboard Seri Logo, Lidhje Njësi, Çantë Wakeboard transparente, Wake Combo Prime Red

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Logo Wakeboard 138 & Unit Bindings Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *