Jobe Swimshort Men Midnight Blue

43.75 

Categories: , Tag:

Description

Product ID 314020003

Our fashionable swim shorts for men are made from lightweight fabrics and quick drying materials. We used a slightly shorter cut to offer greater mobility on the water.

  • Backpocket
  • Draw cord
  • Light quick drying fabric
  • Mesh inner shorts

Pantallonat tona të shkurtra të notit në modë për meshkuj janë bërë nga pëlhura të lehta dhe materiale që thahen shpejt. Ne përdorëm një prerje pak më të shkurtër për të ofruar lëvizshmëri më të madhe në ujë.

  • Xhep shpine
  • Vizatoni kordonin
  • Pëlhurë e lehtë me tharje të shpejtë
  • Pantallona të shkurtra të brendshme rrjetë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Swimshort Men Midnight Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *