SALT SWEATER

114.00 

Categories: ,

Description

SALT SWEATER

No.

30313
Preppy V-neck cool cotton knit sweater
Cool cotton knit in a preppy V-neck silhouette. Luxury feels from the soft and textured cotton knit and works well-putting together marine outfit to enjoy a day out on the water or in the city.
Weight499g

Select size:

FEATURES:
Cotton Waffle knit
7 gauge
Fully fashion knit V-neck
2×2 rib at hem
2×2 rib at cuffs
PERKTHIMI:
SALT SWEATER
NO.
30313
Triko e thurur pambuku e ftohtë me jakë V preppy
Një thurur e ftohtë prej pambuku në një siluetë të parapërgatitur me qafën V. Ndjenja luksoze nga thurja e butë dhe me teksturë prej pambuku dhe funksionon mirë duke vendosur veshjen mrine të togrthrt për të shijuar një ditë në ujë ose në qytet.
Pesha: 499 gr.
MASAT E DISPONUESHME:
TIPARET
Thurje vaffle pambuku
7 matës
Qafa V e thurur plotësisht në modë
2×2 brinjë në buzë
2×2 brinjë në menge

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALT SWEATER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *