REINE PUFFY JACKET

387.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

REINE PUFFY JACKET

No.

53676
One of our most popular insulated puffy jackets with Helly Tech™ waterproof technology
One of our most popular puffy winter jackets, the Tromsoe Jacket, is now updated with new design details. Still keeping it’s great features such as waterproof Helly Tech™ technology and puffy synthetic insulation.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation: 95% Polyester (Recycled), 5% Polyester. Insulation: 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled)
Weight: 1630g
FEATURES
3-layer HELLY TECH® Performance
PFC Free DWR
Interior pocket
Inner rib cuffs
PERKTHIMI
REINE PUFFY JACKET
NO
53676
Një nga xhaketat tona të fryra të izoluara më të njohura me teknologjinë e papërshkueshme nga uji Helly Tech™
Një nga xhaketat tona të fryra dimërore më të njohura, xhaketa Tromsoe, tani është përditësuar me detaje të reja dizajni. Duke mbajtur ende karakteristikat e tij të shkëlqyera, si teknologjia Helly Tech™ e papërshkueshme nga uji dhe izolimi sintetik i fryrë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 95% poliestër (i ricikluar), 5% poliestër. Izolimi: 60% poliestër, 40% poliestër (i ricikluar)
Pesha: 1630 g
TIPARET
Performanca HELLY TECH® me 3 shtresa
DWR pa PFC
Xhepi i brendshëm
Pranga të brendshme të brinjëve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “REINE PUFFY JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *