MUSTO 64 PT FLEECE

155.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ABOUT  82152

The perfect balance of retro styling and modern performance. Made from 200gm recycled Polartec® fleece with a colourblock silhouette that cuts a bold and sharp aesthetic.

COMPOSITION

Shell: 100% Polyester (Recycled) – Shell 2: 100% Polyamide

EXPLORE ALL FEATURES

 • 200gm recycled Polartec® fleece
 • Hand pockets
 • Contrast snap closure placket
 • ‘64 branding and exposed D-ring signifies Musto’s sailing heritage
 • Colourblock silhouette with woven chest overlay panel
 • ‘64 archive external woven label and swing ticket

CARE INSTRUCTION

Do not use fabric softener,Wash with similar colours

RRETH

Balanca perfekte e stilit retro dhe performancës moderne. Bërë nga leshi Polartec® i ricikluar 200 g me një siluetë ngjyrash që shkurton një estetikë të guximshme dhe të mprehtë.

PËRBËRJA

Shell: 100% poliestër (i ricikluar) – Shell 2: 100% poliamid

EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT

 • 200 gram leshi i ricikluar Polartec®
 • Xhepa dore
 • Pllakë mbyllëse me kontrast
 • Markimi i ‘64 dhe unaza D e ekspozuar nënkupton trashëgiminë lundruese të Musto
 • Siluetë e bllokut me ngjyra me panel të endur të mbivendosjes së gjoksit
 • Etiketa e jashtme e thurur e arkivit dhe bileta swing e vitit ‘64

UDHËZIM PËR KUJDESIN

Mos përdorni zbutës rrobash, lani me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MUSTO 64 PT FLEECE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *