MOSS V1

95.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

MOSS V1
No.

11721

Stylish trainers made with a quick-dry textile and sharp details — ideal for city and boat life.

Commuting in the city or on board a boat, our trainers perform.
They’re good-looking and low-cut, with a vulcanized construction for durability and a quick-dry textile upper.
We added synthetic suede toe and heel-caps for extra protection.
The EVA Comfort Insole keeps your feet feeling good all day.
These trainers feature our bold heritage logo and stylish graphics.

Fiber content: Outer: textile, lining: mesh, sole: rubber

Weight395g
FEATURES
Upper:
HH® Max-Vent
HH® Pro Guard
HH® Quick Dry
Midsole:
Vulcanized Rubber Construction
EVA Comfort Insole
Outsole:
HH® Max-Grip
PERKTHIMI:

MOSS V1
NO

11721
Atlete elegant të bërë me tekstil që thahet shpejt dhe detaje të mprehta — ideale për jetën në qytet dhe varkë.

Udhëtimi në qytet ose në bordin e një varke, trajnerët tanë performojnë.
Ata janë të bukur dhe me prerje të ulët, me një ndërtim të vullkanizuar për qëndrueshmëri dhe një sipërme tekstili që thahet shpejt.
Ne shtuam majë kamoshi sintetik dhe kapele me thembra për mbrojtje shtesë.
Tavolina EVA Comfort i mban këmbët tuaja të ndjehen mirë gjatë gjithë ditës.
Këta trajnerë paraqesin logon tonë të guximshme të trashëgimisë dhe grafika elegante.

Përmbajtja e fibrave: E jashtme: tekstil, veshja: rrjetë, thembra: gome
Pesha: 395gr
TIPARET
E sipërme:
HH® Max-Vent
HH® Pro Garda
Tharje e shpejtë HH®
Shulla e mesme:
Konstruksion me gome te vullkanizuar
Shtolë EVA Comfort
Sholla e jashtme:
HH® Max-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MOSS V1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *