Men’s YU Teddy Pile Jacket

200.00 

Available on backorder

Description

54068

Pile Jacket for men-A puffy men’s pile jacket with a soft feel and super warm performance
A puffy pile jacket with warm synthetic insulation. This warm and soft jacket has the puffy look of a down jacket and the soft touch of pile, often called “teddy” or faux-sherling.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyamide (Recycled) – Lining 2: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose zippers before washing,Wash with similar colours,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer.
Një xhaketë e fryrë për meshkuj me një ndjenjë të butë dhe performancë super të ngrohtë
Një xhaketë e fryrë me izolim të ngrohtë sintetik. Kjo xhaketë e ngrohtë dhe e butë shpesh quhet “pellush” ose faux-sherling.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliamid (i ricikluar) – Rreshtimi 2: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani me ngjyra të ngjashme. Mos përdorni zbutës rrobash.Hiqeni menjëherë nga rondele

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s YU Teddy Pile Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *