Men’s Verglas Micro Shell Jacket

215.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

63086
Built to take on the mountainside in changeable conditions, the Verglas Micro Shell Jacket does it all. With our trusted HELLY TECH® Protection 2.5-layer construction, it’s waterproof/breathable and windproof. The exterior is a sturdy yet super-light ripstop with a PFC-free, water-repellent treatment to shed light precipitation. The jacket design has articulated sleeves for optimal mobility. You can customize the fit by adjusting the hood and hem. The Verglas Micro Shell makes packing light easy. It folds down into its own pocket.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide
E ndërtuar për t’u përballur me malin në kushte të ndryshueshme, xhaketa Micro Shell Verglas i bën të gjitha. Me konstruksionin tonë të besuar HELLY TECH® Protection me 2.5 shtresa, është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Pjesa e jashtme është një ripstop i fortë, por super i lehtë me një trajtim pa PFC, të papërshkueshëm nga uji për të hedhur reshje të lehta. Dizajni i xhaketës ka mëngë të artikuluara për lëvizshmëri optimale. Mund ta personalizoni përshtatjen duke rregulluar kapuçin dhe buzën. Verglas Micro Shell e bën paketimin e lehtë të lehtë. Paloset në xhepin e vet.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Verglas Micro Shell Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *