Sale!

Men’s Swift Infinity Insulated Ski Jacket

544.62 

Description

65869

A waterproof/breathable, insulated ski jacket developed with input from the Norwegian Ski Federation.
Designed for the Norwegian Ski Federation Alpine Team, this sleek, professional-grade ski jacket delivers weather protection and the ultimate freedom of movement during long days on-piste. The jacket has our innovative HELLY TECH® PROFESSIONAL and LIFA INFINITY™ shell – delivering everlasting and waterproof/breathable protection without the use of chemicals. The shell fabric is made from 100% recycled materials. The jacket insulation is light, warm PrimaLoft® BLACK Eco, also made from 100% recycled materials. With temperature regulation in mind, the jacket has under arm vents to let out excess heat when you’re working hard. The jacket features an articulated cut and strategically placed stretch panels for maximum mobility on the slopes. Additional ski details include a helmet compatible hood with a hi-vis brim, a ski pass pocket, a Life Pocket™ to preserve your phone battery in cold and a RECCO® transponder. We also added expandable cuffs and elbows to make it easy to wear protective ski gear. Taking inspiration from Norway’s ancient ski heritage, the aesthetics subtly reference Norway’s ski traditions.
Fiber ContentShell: 100% Polyester (Recycled) – Shell: 100% Polyester (Recycled) – Shell 3: 100% Polyester – Lining: 100% Polyamide (Recycled) – Insulation hood: 100% Polyester
Care InstructionsClose zippers before washing,Do not soak,Do not use fabric softener,Dry inside out,Tumble dry until completely dry,Tumble dry with dryer balls,Wash inside out,Use washing agent for technical garments
Weight1100g
Një xhaketë skish e izoluar e papërshkueshme nga uji/frymëmarrje e zhvilluar me të dhëna nga Federata Norvegjeze e Skive.
E dizenjuar për ekipin alpin të Federatës Norvegjeze të Skive, kjo xhaketë e hijshme e skive të nivelit profesional ofron mbrojtje ndaj motit dhe lirinë përfundimtare të lëvizjes gjatë ditëve të gjata në pistë. Xhaketa ka guaskën tonë inovative HELLY TECH® PROFESSIONAL dhe LIFA INFINITY™ – duke ofruar mbrojtje të përjetshme dhe të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje pa përdorimin e kimikateve. Pëlhura e guaskës është bërë nga materiale 100% të ricikluara. Izolimi i xhaketës është i lehtë, i ngrohtë PrimaLoft® BLACK Eco, i bërë gjithashtu nga materiale 100% të ricikluara. Duke pasur parasysh rregullimin e temperaturës, xhaketa ka vrima ventilimi nën krahë për të lëshuar nxehtësinë e tepërt kur jeni duke punuar shumë. Xhaketa përmban një prerje të artikuluar dhe panele shtrirjeje të vendosura në mënyrë strategjike për lëvizshmëri maksimale në shpatet. Detajet shtesë të skive përfshijnë një kapuç të pajtueshëm me helmetë me një buzë hi-vis, një xhep për leje skish, një Life Pocket™ për të ruajtur baterinë e telefonit tuaj në të ftohtë dhe një transponder RECCO®. Ne shtuam gjithashtu pranga dhe bërryla të zgjerueshme për ta bërë të lehtë veshjen e veshjeve mbrojtëse të skive. Duke marrë frymëzim nga trashëgimia e lashtë e skive të Norvegjisë, estetika i referohet në mënyrë delikate traditave të skive të Norvegjisë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër (i ricikluar) – guaska: 100% poliestër (i ricikluar) – guaska 3: 100% poliestër – rreshtim: 100% poliamid (i ricikluar) – kapak izolues: 100% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, mos u njomni, mos përdorni zbutës rrobash, thajeni brenda jashtë, thajeni në larje derisa të thahet plotësisht, thaheni me toptha tharëse, lani brenda jashtë, përdorni agjent larës për veshjet teknike
Pesha: 1100g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Swift Infinity Insulated Ski Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *