Men’s Shore Merino Sweater

175.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

34386

A soft and warm Merino wool sweater constructed with Responsible Down Standard wool for animal welfare. Featuring simple logo embroidery, this sweater has a classic look and unbeatable warmth.

Fiber ContentShell: 100% Merino Wool
Weight500g

Triko e butë dhe e ngrohtë prej leshi Merino e ndërtuar me lesh Responsible Down Standard për mirëqenien e kafshëve. Me qëndisje të thjeshtë logoje, kjo triko ka një pamje klasike dhe ngrohtësi të pamposhtur.

Përmbajtja e fibrave: Materiali: 100% lesh Merino
Pesha: 500 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Shore Merino Sweater”

Your email address will not be published. Required fields are marked *