Men’s Salt Navigator Sailing Jacket

295.00 

Categories: ,

Description

30298

The Salt Navigator Jacket is made for versatile use on the water, designed with the classic Helly Hansen® flag stripe.
The Salt Navigator Jacket is made for versatile use on the water. Designed with the classic Helly Hansen® flag stripe in a Techy laser cut and welded detail execution. Made with HELLY TECH® Performance fabric 2-ply fabrication, this jacket has what it takes to keep you dry and warm. Packed with the right features such as a high protective collar and stealth seals in the cuffs. This jacket offers top functionality while allowing you to take to the fjords in style.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Some fading may occur on bright colours,Wash dark colours separately
Weight850g
Xhaketa Salt Navigator është bërë për përdorim të gjithanshëm në ujë. Projektuar me shiritin klasik të flamurit Helly Hansen® në një prerje me lazer Techy dhe ekzekutim të detajeve të salduara. E bërë me pëlhurë HELLY TECH® Performance fabrikim me 2 shtresa, kjo xhaketë ka gjithçka që duhet për t’ju mbajtur të thatë dhe të ngrohtë. I mbushur me karakteristikat e duhura si jakë e lartë mbrojtëse dhe vula të fshehta në pranga. Kjo xhaketë ofron funksionalitet të lartë ndërsa ju lejon të shkoni në fjorde me stil.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide – Rreshtimi: 100% poliestër – Rreshtimi 2: 100% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mos përdorni zbutës rrobash, hiqeni menjëherë nga rondele, mund të ndodhë një zbehje në ngjyrat e ndezura, lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 850g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Salt Navigator Sailing Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *