Men’s Powdreamer 2.0 Ski Jacket

350.00 

Categories: ,

Description

No.

65915
A technical ski jacket that puts it all together — protection, mobility, comfort, and ski-specific features.
The Powdreamer men’s ski jacket has a waterproof, breathable and windproof HELLY TECH® Performance 2-layer fabric construction, and light, warm PrimaLoft® Black Eco insulation made from recycled materials. It features all the ski-specific details you need for a great day on the mountain, including an adjustable powder skirt, ski-pass pocket, vent-zips and more. Designed for versatility and value, it’s great for everything from perfect resort powder days to backcountry touring.
Fiber ContentLining 2: 100% Polyester (Recycled) – Insulation body: 100% Polyester (Recycled) – Insulation sleeves: 100% Polyester (Recycled)
Weight1000g
nr 65915
Një xhaketë teknike skish që i bashkon të gjitha – mbrojtje, lëvizshmëri, rehati dhe veçori specifike për ski.
Xhaketa e skive për meshkuj Powdreamer ka një konstruksion pëlhure me 2 shtresa HELLY TECH® Performance të papërshkueshëm nga uji, me frymëmarrje dhe kundër erës, dhe izolim të lehtë dhe të ngrohtë PrimaLoft® Black Eco të bërë nga materiale të ricikluara. Ai përmban të gjitha detajet specifike të skive që ju nevojiten për një ditë të mrekullueshme në mal, duke përfshirë një skaj të rregullueshëm pluhur, xhep për kalimin e skive, zinxhirë ventilimi dhe më shumë. I projektuar për shkathtësi dhe vlerë, është i shkëlqyeshëm për çdo gjë, nga ditët e përsosura në resort deri tek turet në vend.
Përmbajtja e fibrave: Rreshtimi 2: 100% poliestër (i ricikluar) – Trupi izolues: 100% poliestër (i ricikluar) – mëngët izoluese: 100% poliestër (i ricikluar)
Pesha: 1000g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Powdreamer 2.0 Ski Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *