Men’s Oya Recycled Shirt

38.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Oya Recycled Shirt

No. 62738
Our Oya shirt combines a retro-inspired design with technology you need for long days outdoors in sunshine. Whether you use it for hiking or hanging out, it’s protects you from UV rays. We designed it with recycled polyester, which we upgraded using the planet-friendly S.Café® process. S.Café® fabric technology infuses the shirt’s fabric with used coffee grounds, creating everlasting sun protection, as well as making the shirt quick-dry and odor-resistant. Special details include a ‘camp’ collar, sleek button-front closure and a buttoned chest pocket.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Wash with similar colours.
Weight:170g
PERKTHIM
Këmishë për meshkuj Oya e ricikluar
nr 62738
Këmisha jonë Oya kombinon një dizajn të frymëzuar nga retroja me teknologjinë që ju nevojitet për ditë të gjata jashtë në diell. Qoftë nëse e përdorni për shëtitje apo për qëndrim, ju mbron nga rrezet UV. Ne e projektuam atë me poliestër të ricikluar, të cilin e përmirësuam duke përdorur procesin S.Café® miqësor ndaj planetit. Teknologjia e pëlhurës S.Café® mbush pëlhurën e këmishës me llum kafeje të përdorur, duke krijuar mbrojtje të përjetshme nga dielli, si dhe duke e bërë këmishën të thahet shpejt dhe rezistente ndaj erës. Detaje të veçanta përfshijnë një jakë ‘kampi’, mbyllje elegante me butona përpara dhe një xhep gjoksi me kopsa.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
170 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Oya Recycled Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *