MEN’S MARINA HOODIE

155.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

82510

The Marina Hoodie – a versatile staple for all year round. Ideal for pulling on when the weather takes a turn, this 100% cotton men’s hoodie has a drawstring adjustment inside the hood to keep the chill out when necessary. There’s also a front kangaroo style pocket to keep hands warm, and ribbed design on the bottom hem and cuff for style. Complete with Musto print graphic across the chest.
Composition:
Shell: 100% Cotton
Features:
  • Drawstring adjustment inside hood
  • Front kangaroo pocket
  • Rib on bttom hem and cuffs

Care Instruction:

Iron on reverse
Do not use biological washing detergent
Do not use fabric softener
Wash inside out
Wash with similar colours

Hoodie Marina – një element i gjithanshëm për të gjithë vitin. Ideale për t’u veshur kur moti ndryshon, ky kapuç për meshkuj 100% pambuk ka një rregullim të kordonit brenda kapuçit për të mbajtur fresinë kur është e nevojshme. Ka gjithashtu një xhep përpara në stilin kangur për t’i mbajtur duart të ngrohta dhe dizajn me shirita në skajin e poshtëm dhe manshetën për stil. Kompletuar me grafikë Musto print në të gjithë gjoksin.
Përbërja:
Predha: 100% pambuk
Karakteristikat:
Rregullimi i kordonit të tërheqjes brenda kapuçit
Xhep para kangurit
Brinjë në buzën e poshtme dhe prangat

Udhëzime për kujdesin:

Hekur në anën e pasme
Mos përdorni detergjent biologjik larës
Mos përdorni zbutës të rrobave
Lani brenda jashtë
Lani me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S MARINA HOODIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *