EVO PRO LITE SS POLO

113.99 

Categories: ,

Description

ABOUT

80429

This is the lightest and strongest polo shirt Musto has ever made. Made with TACTEL® fibres, the Evolution Pro Lite Polo fabric is 20% lighter and at least two times softer than other fibres. It also dries eight times faster than cotton so you stay dry and comfortable at all times. In addition, you get UPF 40 sun protection and we have even improved the strength of the thread for incredible durability. This is summer performance sportswear.
AVAILABLE SIZES
S   M   L  XL   XXL  
COMPOSITION
Shell: 100% Polyamide
EXPLORE ALL FEATURES
• TACTEL® fibres are 20% lighter and two times softer than other fibres and dry eight times faster than cotton • Ultraviolet Protection Factor (UPF) of 40 to shield you in extended, moderate sun exposure • Ribbed collar • Stepped hem is longer at the back with side vents
CARE INSTRUCTION
Do not use biological washing detergent,Do not use fabric softener,Wash with similar colours,Do not iron on print
PERKTHIMI

RRETH

80429

Kjo është bluza më e lehtë dhe më e fortë që Musto ka bërë ndonjëherë. E bërë me fibra TACTEL®, pëlhura Evolution Pro Lite Polo është 20% më e lehtë dhe të paktën dy herë më e butë se fibrat e tjera. Gjithashtu thahet tetë herë më shpejt se pambuku, kështu që ju qëndroni të thatë dhe të rehatshëm gjatë gjithë kohës. Përveç kësaj, ju merrni mbrojtje nga dielli UPF 40 dhe ne kemi përmirësuar madje forcën e fillit për qëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Këto janë veshje sportive të performancës verore.

MASAT E DISPONUESHME

S   M   L  XL   XXL  
PËRBËRJA
Predha: 100% poliamide
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
• Fijet TACTEL® janë 20% më të lehta dhe dy herë më të buta se fibrat e tjera dhe thahen tetë herë më shpejt se pambuku • Faktori i mbrojtjes ultravjollcë (UPF) prej 40 për t’ju mbrojtur në ekspozimin e zgjatur dhe të moderuar të diellit • Jakë me shirita • Fundi me shkallë është më i gjatë në mbrapa me hapje anësore
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos përdorni detergjent biologjik larës, Mos përdorni zbutës rrobash, Lani me ngjyra të ngjashme, Mos hekurosni në printim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EVO PRO LITE SS POLO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *