Men’s Loke Shell Jacket

130.00 

Categories: ,

Description

No.

62252
Your next adventure is calling. This waterproof, windproof and breathable jacket will take you all the way.
The essential adventure jacket, Loke is versatile and ready for mountains, forest and beyond. We built it to withstand changeable weather with our trusted waterproof and windproof yet breathable HELLY TECH® construction. We added a front storm flap to further shield you from wind and rain, and vents to prevent overheating. Fully adjustable cuffs, hood and waist let you adjust the fit and comfort for year-round outdoor activity.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide
Weight350g
nr 62252
Aventura juaj e radhës po thërret. Kjo xhaketë e papërshkueshme nga uji, kundër erës dhe që merr frymë do t’ju çojë deri në fund.
Xhaketa thelbësore e aventurës, Loke është e gjithanshme dhe e gatshme për male, pyje dhe më gjerë. Ne e ndërtuam atë për t’i bërë ballë motit të ndryshueshëm me konstruksionin tonë të besuar të papërshkueshëm nga uji dhe të era, por që merr frymë HELLY TECH®. Ne shtuam një mbulesë të përparme stuhie për t’ju mbrojtur më tej nga era dhe shiu, si dhe shfryn për të parandaluar mbinxehjen. Prangat, kapuçi dhe beli plotësisht i rregullueshëm ju lejojnë të rregulloni përshtatjen dhe komoditetin për aktivitetin në natyrë gjatë gjithë vitit.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide
Pesha: 350g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Loke Shell Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *