Sale!

Men’s Juniper 3.0 Ski Jacket

346.81 

Description

65598

A hip hybrid men’s ski jacket that delivers on the slopes and looks fantastic in the city.
Our best-selling crossover jacket doubles as a fully equipped performance ski jacket and a sophisticated city jacket. It’s structured and waterproof/breathable with our HELLY TECH® Performance system. Innovative H2Flow™ technology will hold warmth within the jacket’s insulation when you need it, and release it when you don’t.

Fiber Content:Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyamide – Lining 2: 100% Polyester – Insulation body: 100% Polyester (Recycled) – Insulation sleeves: 100% Polyester (Recycled)

Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not use fabric softener,Some fading may occur on bright colours,Wash dark colours separately,Tumble dry with dryer balls
Weight1150g

Një xhaketë skish për meshkuj hibride e hipur, e cila funksionon në shpatet dhe duket fantastike në qytet.
Xhaketa jonë më e shitur crossover dyfishohet si një xhaketë skish me performancë të pajisur plotësisht dhe një xhaketë e sofistikuar e qytetit. Është i strukturuar dhe i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja me sistemin tonë të performancës HELLY TECH®. Teknologjia inovative H2Flow™ do të mbajë ngrohtësi brenda izolimit të xhaketës kur ju nevojitet dhe do ta lëshojë atë kur nuk keni nevojë.
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliester – Astar: 100% Poliamid – Rreshtim: 100% Poliester – Rreshtim 2: 100% Polyamid – Rreshtim 2: 100% Poliester – Trupi izolues: 100% Poliester (I Ricikluar) – Mëngë izoluese (Mëngë Polistere%0Recycle: 10 )

Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët para larjes, mos përdorni zbutës rrobash, mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 1150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Juniper 3.0 Ski Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *