Men’s Crestone ULLR HT

205.00 

Categories: ,

Description

Men’s Crestone ULLR HT

No.

11891
Your new favorite winter boots—traction, warmth, and weatherproofing with laid-back style.
The Crestone men’s winter boots will perform whether you’re trekking around the ski resort or shovelling snow from your walkway. They are warm – insulated with PrimaLoft® — and have a 30-40°C/-22/-40°F thermal rating. They’re also fully waterproof and seam-sealed. The sole is specifically designed to handle slippery conditions, delivering next level grip and traction in cold weather. With the environment in mind, over 60% of these boots is made with recycled materials.
Fiber Content– Upper: 100% Polyester (Recycled) – Upper 2: 80% Thermoplastic Polyurethane 20% Polyurethane – Upper 3: 60% Polyurethane 40% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 73% Polyester (Recycled) 27% Polyurethane – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber
Weight550g
Çizmet tuaja të reja të preferuara dimërore – elastike, ngrohtësi dhe izolim ndaj motit me stil të qetë.
Çizmet e dimrit për burra Crestone do të funksionojnë nëse jeni duke ecur nëpër vendpushimin e skive ose duke hequr borën me lopatë nga vendkalimi juaj. Ato janë të ngrohta – të izoluara me PrimaLoft® – dhe kanë një vlerësim termik 30-40°C/-22/-40°F. Ata janë gjithashtu plotësisht të papërshkueshëm nga uji dhe të mbyllura. Thonja është projektuar posaçërisht për të përballuar kushtet e rrëshqitshme, duke ofruar kapje dhe tërheqje të nivelit tjetër në mot të ftohtë. Duke pasur parasysh mjedisin, mbi 60% e këtyre çizmeve janë bërë me materiale të ricikluara.
Përmbajtja e fibrave: – Pjesa e sipërme: 100% poliestër (i ricikluar) – pjesa e sipërme 2: 80% poliuretani termoplastik 20% poliuretani – sipërmi 3: 60% poliuretani 40% poliestër (i ricikluar) – rreshtimi: 100% poliestër (3 i ricikluar: – 7) % Poliestër (i ricikluar) 27% Poliuretani – Shtrëlla: 100% EVA – Shulla e jashtme: 100% Gome
Pesha: 550g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Crestone ULLR HT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *