Men’s Cascade Low-Cut Helly Tech® Hiking Shoes

185.00 

Available on backorder

Description

No.

11749
The Cascade is a lightweight, comfortable, and stable low-cut performance hiker
The Cascade low-cut hiking boots are built for protection and comfort on the trail. They’re fully waterproof with our trusted HELLY TECH® membrane. A swift-frame stabilizer and a protective HH Pro-Guard toe and heel-cap provide the support you need for long days. Our HH Max Comfort insole and HH Power-Stride midsole technology deliver cushioning and comfort. The outsole features a multi-directional traction system and HH Surround-Grip to keep you sure footed on diverse terrain.

Fiber Content:Upper (FWR): 100% Polyester – Upper 2 (FWR): 100% Polyester – Upper 3 (FWR): 50% Polyester, 40% Styrene- Butadiene rubber, 10% Elastane – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 64% Polyester, 22% Polyurethane, 15% Polyamide – Lining 3 (FWR): 100% Polyester – Insole (FWR): 100% EVA  – Outsole (FWR): 100% Rubber

Weight400g

Kepucete ecjes me prerje të ulët Cascade janë ndërtuar për mbrojtje dhe rehati në shteg. Ata janë plotësisht të papërshkueshëm nga uji me membranën tonë të besuar HELLY TECH®. Një stabilizues me HH Pro-Guard dhe kapak me thembër ofrojnë mbështetjen që ju nevojitet për ditë të gjata. Teknologjia HH Max Comfort dhe teknologjia e tabanit të mesit HH Power-Stride ofrojnë fleksibilitet dhe rehati. Shtresa e jashtme përmban një sistem tërheqës me shumë drejtime dhe HH Surround-Grip për t’ju mbajtur të sigurt në terrene të ndryshme.
Përmbajtja e fibrave:
Pjesa e sipërme (FWR): 100% poliestër – E sipërme 2 (FWR): 100% poliestër – sipërme 3 (FWR): 50% poliestër, 40% gome stiren-butadien, 10% elastan – rreshtim: 100% poliestër – rreshtim 2: 64 % Poliester, 22% Poliuretani, 15% Polyamid – Rreshtim 3 (FWR): 100% Poliester – Shtrillë (FWR): 100% EVA – Shtolë e jashtme (FWR): 100% Gome

Pesha: 400g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Cascade Low-Cut Helly Tech® Hiking Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *