Sale!

MEN’S ANAKIN LEATHER SNEAKERS

122.00 

Categories: ,

Description

11718
Premium, heritage-style sneakers.
The Anakin Leather heritage sneaker showcases a bold graphic EVA midsole, a full grain leather upper in combination with premium suede and breathable, quick-drying textiles.
Fiber ContentUpper: Leather / Polyester / Elastane/ Polyurethane  / Polyester
Lining: Polyester
Bottom: EVA / Rubber
Weight: 600g
AVAILABLE SIZES
41/42/43/44
FEATURES
 • HH® Max-Vent
 • HH® Hover-Stride
 • HH® Max-Grip
 • 100% Recycled Lining
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • Waterproof and durable suede
 • Underfoot EVA Comfort insole insert
 • LWG leather
 • PFC-free

PERKTHIMI

11718
Atlete premium në stilin e trashëgimisë.
Atletet e trashëgimisë lëkure Anakin shfaq një shollë të mesme grafike të guximshme EVA, një pjesë të sipërme prej lëkure me grimca të plota në kombinim me kamoshi premium dhe tekstile që ajrosen dhe thahen shpejt.
Përmbajtja e fibrave:

Sipëri: lëkure / poliestër / elastan / poliuretani   / poliestër
Veshja: Poliestër
Pjesa e poshtme: EVA / Gome
Pesha: 600 gr

MASAT E DISPONUESHME

41/42/43/44
TIPARET

 • HH® Max-Vent
 • HH® Hover-Stride
 • HH® Max-Grip
 • Rreshtim 100% i ricikluar
 • Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
 • Kamoshi i papërshkueshëm nga uji dhe i qëndrueshëm
 • Futje e shtrojës nën këmbë EVA Comfort
 • LWG lëkure
 • Pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S ANAKIN LEATHER SNEAKERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *