MELAMINE MUG, LIVING, 6 PCS

42.00 

Available on backorder

Description

18004

You can use the resistant and stackable Living melamine mug for enjoying a good cappuccino or as a beer mug.

This mug is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

Perkthimi

Ju mund të përdorni filxhanin melamine Living rezistent dhe të grumbullueshëm për të shijuar një kapuçino të mirë ose si filxhan birre.

Kjo turi është bërë nga melamine me cilësi të lartë dhe shkon me aksesorë të tjerë melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE MUG, LIVING, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *