Sale!

RECTANGULAR FOLDING TABLE FROM TEAK 80X60CM

550.00  440.00 

Available on backorder

Description

The rectangular teak table is foldable and takes up very little space. Once folded, it moves and is saved easily..

The collection of tables and chairs is built using high quality teak following the rules for the protection of the ecosystem.
The process guarantees high resistance to atmospheric agents and thanks to its treatment it is water resistant.
Grade A teak has a double-layer oil finish suitable for use near the sea for UV protection. In addition, the teak wood is made with treatment by hand with triple sanding.
Grade A teak is manufactured with the highest quality and durable part of a tree.

Perkthimi:

Tavolina drejtkëndëshe prej teku është e palosshme dhe zë shumë pak hapësirë. Pasi paloset, lëviz dhe ruhet lehtësisht..

Koleksioni i tavolinave dhe karrigeve është ndërtuar duke përdorur dru teku të cilësisë së lartë duke ndjekur rregullat për mbrojtjen e ekosistemit.
Procesi garanton rezistencë të lartë ndaj agjentëve atmosferikë dhe falë trajtimit të tij është rezistent ndaj ujit.
Teku i klasës A ka një shtresë vaji me dy shtresa të përshtatshme për përdorim pranë detit për mbrojtje nga rrezet ultraviolet. Përveç kësaj, druri i tekut është bërë me trajtim me dorë me lëmim të trefishtë.
Teku i klasës A është prodhuar me pjesën më cilësore dhe të qëndrueshme të një peme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RECTANGULAR FOLDING TABLE FROM TEAK 80X60CM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *