MELAMINE SALAD BOWL WITH CUTLERY, SUMMER – BONE

40.99 

Available on backorder

Description

11018

Large salad bowl with a fine and modern contour, with serving cutlery.
This product is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.
The Summer line products have a colour interior and an off-white exterior, ideal for combining with other melamine kitchenware.
All Marine Business kitchenware pieces are made of 100% high density melamine, drop-proof and dishwasher-safe.

Perkthimi:

Sallatë e madhe me kontur të imët dhe moderne, me takëm për servirje.
Ky produkt është bërë nga melamine me cilësi të lartë dhe shkon me aksesorë të tjerë melamine nga i njëjti koleksion.
Produktet e linjës Summer kanë një brendësi me ngjyra dhe një të jashtme ngjyrë të bardhë, ideale për t’u kombinuar me enë të tjera gatimi melamine.
Të gjitha pjesët e enëve të kuzhinës të Marine Business janë bërë nga melamine 100% me densitet të lartë, rezistente ndaj rënies dhe të sigurt për larje enësh.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SALAD BOWL WITH CUTLERY, SUMMER – BONE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *