MELAMINE SALAD BOWL WITH CUTLERY, SUMMER – AQUA

40.99 

Description

11038

Large salad bowl with a fine and modern contour, with serving cutlery.
This product is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

Perkthimi:

Tas per sallatë, të madhe me një kontur të hollë dhe modern, me servise.
Ky produkt është bërë nga melaminë me cilësi të lartë dhe shkon me pajisje të tjera melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SALAD BOWL WITH CUTLERY, SUMMER – AQUA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *