M SNUG PULLOVER

205.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ABOUT   82468

A warm pullover with a difference that will quickly become your go-to for feeling comfortable and cosy. The epitome of our Musto Snug range. The body is a large quilted double pique made from mostly recycled polyester with a little bit of stretch for satisfying flexibility. Complete with snap button closure hand pockets and neck opening.

COMPOSITION

Shell: 86% Polyester (Recycled), 12% Polyester, 2% Elastane – Shell 2: 100% Polyamide (Recycled) – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester

EXPLORE ALL FEATURES

  • Branded embroidery logo
  • Hand pockets with YKK® zipper
  • Ribbed sleeve cuffs
  • Neck snap button closure

CARE INSTRUCTION

Do not use fabric softener, Do not use biological washing detergent, Wash with similar colours

RRETH

Një pulovër i ngrohtë me një ndryshim që do të bëhet shpejt e preferuara juaj për t’u ndjerë rehat dhe komod. Mishërimi i gamës sonë Musto Snug. Trupi është një pike e madhe e dyfishtë me tegela e bërë nga poliestër kryesisht i ricikluar me pak shtrirje për fleksibilitet të kënaqshëm. I kompletuar me xhepa dore që mbyllen me buton dhe hapje të qafës.

PËRBËRJA

Predha: 86% poliestër (i ricikluar), 12% poliestër, 2% elastan – guaskë 2: 100% poliamid (i ricikluar) – rreshtim: 100% poliestër – rreshtim 2: 100% poliestër

EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT

  • Logo e qëndisjes së markës
  • Xhepa dore me zinxhir YKK®
  • Pranga me mëngë me shirita
  • Mbyllja e butonit me kapje të qafës

UDHËZIM PËR KUJDESIN

Mos përdorni zbutës rrobash, Mos përdorni detergjent larës biologjik, Lani me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “M SNUG PULLOVER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *