LIFALOFT HOODED INSULATOR JACKET

235.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

LIFALOFT HOODED INSULATOR JACKET
No.

65604

Our comfortable LifaLoft™ insulated hoodie jacket delivers more warmth with less weight. Warm, windproof and water-resistant, our versatile insulated jacket has lightweight and highly compressible LifaLoft™. We designed it to keep you snug and comfortable as well as give you freedom during intense activities. Wear it alone on cool days, or as a layer on colder days. Made with the environment in mind, the DWR treatment is PFC-free. The jacket was responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process.

Fiber Content100% Polyamide
Weight: 390g
FEATURES
LIFALOFT™ Insulation By Primaloft®
bluesign approved product
PFC Free DWR
PERKTHIMI

LIFALOFT HOODED INSULATOR JACKET

NO
65604

Xhaketa jonë e rehatshme me kapuç me izolim LifaLoft™ jep më shumë ngrohtësi me më pak peshë. E ngrohtë, e papërshkueshme nga era dhe rezistente ndaj ujit, xhaketa jonë e gjithanshme e izoluar ka LifaLoft™ të lehtë dhe shumë të kompresueshme. Ne e projektuam atë për t’ju mbajtur të rehatshëm dhe të rehatshëm, si dhe për t’ju dhënë liri gjatë aktiviteteve intensive. Vishni vetëm në ditët e freskëta, ose si shtresë në ditët më të ftohta. I krijuar me mjedisin në mendje, trajtimi DWR është pa PFC. Xhaketa është bërë me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®.

Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide
Pesha: 390 g
TIPARET
Izolimi LIFALOFT™ nga Primaloft®
produkt i miratuar nga bluesign
DWR pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LIFALOFT HOODED INSULATOR JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *