Juniors’ Level Ski Jacket

170.00 

Categories: ,

Description

No.

41728
A performance juniors’ ski jacket equipped with everything kids need to stay out in the snow.
Warm kids have more adventures. Our classic performance ski jacket combines a waterproof, windproof and breathable HELLY TECH® Performance shell with Primaloft® Black Eco Insulation on the interior. PFC-free water repellency and recycled insulation give you environmentally friendly warmth without bulk. It’s equipped with ski-day details: adjustable cuffs, hem and powder skirt, detachable hood with a neon color brim, and a ski pass sleeve pocket.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Use liquid detergent,Do not use fabric softener,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment
Weight650g
Water column17000mm
nr 41728
Një xhaketë skish për të rinjtë e pajisur me gjithçka që u nevojitet fëmijëve për të qëndruar jashtë në dëborë.
Fëmijët e ngrohtë kanë më shumë aventura. Xhaketa jonë klasike e performancës së skive kombinon një guaskë HELLY TECH® Performance të papërshkueshme nga uji, të papërshkueshëm nga era dhe me frymëmarrje me izolimin Primaloft® Black Eco në brendësi. Uji i papërshkueshëm nga PFC dhe izolimi i ricikluar ju japin ngrohtësi miqësore me mjedisin pa masë. Është i pajisur me detaje të ditës së skijimit: pranga të rregullueshme, skaj dhe fund pudër, kapuç i ndashëm me buzë me ngjyrë neoni dhe një xhep me mëngët e kalimit të skive.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamid – Rreshtimi: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara larjes, mbyllni zinxhirët para larjes, përdorni detergjent të lëngshëm, mos përdorni zbutës rrobash, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit
Pesha: 650g
Kolona uji: 17000 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Level Ski Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *