Juniors’ Celeste Rain Jacket

110.99 

Available on backorder

Description

41609

Made for adventurous girls, the Celeste Rain Jacket has sweet style and all the weather protection a trailblazer needs. It has our trusted HELLY TECH® Protection technology, so it’s waterproof/breathable and windproof. Small details with big impact include a PFC-free, water-repellent treatment, a detachable hood and quick-dry mesh lining.

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Use liquid detergent. Wash with similar colours. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Dry inside out. Do not iron on print.
Weight:350g

E krijuar për vajzat aventureske, xhaketa e shiut Celeste ka stil të ëmbël dhe të gjithë mbrojtjen e motit që i nevojitet një pionier. Ka teknologjinë tonë të besuar të Mbrojtjes HELLY TECH®, kështu që është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Detajet e vogla me ndikim të madh përfshijnë një trajtim pa PFC, të papërshkueshëm nga uji, një kapuç të ndashëm dhe veshje me rrjetë që thahet shpejt.
Përmbajtja e fibrave:

Shell: 100% Poliester – Rreshtim: 100% Poliester
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Përdorni detergjent të lëngshëm. Lani me ngjyra të ngjashme. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Thajeni brenda jashtë. Mos hekurosni në printim.
Pesha: 350g

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Celeste Rain Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *