Juniors’ Active Hoodie

74.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

41629

The perfect everyday hoodie in organic cotton mix with some cool details.
Fiber ContentShell: 80% Organic Cotton, 20% Polyester
Care InstructionsDo not iron on print,Wash with similar colours
Weight230g
Use for:

  • Urban & City Life

Kapuçi perfekt i përditshëm në përzierje pambuku organik me disa detaje të lezetshme.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 80% pambuk organik, 20% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mos hekurosni në printim, lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 230 g
Përdore për:
Jeta Urbane dhe Qytetare

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Active Hoodie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *