Jobe Leona 10.6 Inflatable Paddle Board Package

999.00 

Categories: ,

Description

486421010

The Jobe Leona 10.6 Inflatable Paddle Board Package is the new addition to the 2021 collection. This new SUP board has the high quality that you can expect but for a more attractive price! The board has all the technical aspects like a stringer on the top and an X-Foundation construction for a lighter inflatable stand up paddle board that performs better. While the shape of the SUP board makes this a true all-rounder that is perfect for the recreational stand up paddle board fan who wants to do everything!

JOBE LEONA 10.6 INFLATABLE PADDLE BOARD PACKAGE

The Jobe Leona 10.6 Inflatable Paddle Board Package is the new addition to the 2021 collection. This new SUP board has the high quality that you can expect but for a more attractive price! The board has all the technical aspects like a stringer on the top and an X-Foundation construction for a lighter inflatable stand up paddle board that performs better. While the shape of the SUP board makes this a true all-rounder that is perfect for the recreational stand up paddle board fan who wants to do everything!
 • 3 year warranty after registration
 • Heat bonded technology: more layer quality and safety
 • Non-slip EVA foam pattern, allows comfortable long term SUPing
 • Lightweight X-dropstitching construction
 • Stringer on top for extra stiffness
 • Bungee storage net
 • Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
 • Halkey Roberts Valve
 • 8″ EZ lock fin
 • D-ring on tip and tail
 • Valve patch assistance
 • Nose rocker: 9″, Tail rocker: 0″
 • Max rider weight 120kg | 264,6 Ibs
 • Board weight: 8,2kg | 18lbs
 • Package weight: 13,2kg | 29,1lbs
 • Dimensions when inflated: 10’6″ x 32″ x 4,75″ | 320 x 81,3 x 12cm
 • Volume: 246 l
 • Package contains: Aero Leona SUP Board 10.6, adjustable 3-piece aluminium paddle, waterproof backpack, double action pump, 10ft / 3,04m coiled leash

PERKTHIMI

486421010

 • Paketa Jobe Leona 10.6 e dërrasës së fryrjes me vozitje është shtimi i ri i koleksionit 2021. Kjo tabelë e re SUP ka cilësinë e lartë që mund të prisni, por për një çmim më tërheqës! Pllaka ka të gjitha aspektet teknike si një kordon në pjesën e sipërme dhe një konstruksion X-Foundation për një dërrasë më të lehtë të fryrjes që funksionon më mirë. Ndërsa forma e tabelës SUP e bën këtë një pajisje të vërtetë gjithëpërfshirëse që është e përkryer për tifozët rekreativë të dërrasave me vozitje që duan të bëjnë gjithçka!PAKETA JOBE LEONA 10.6 PORDI 
  Paketa Jobe Leona 10.6 e dërrasës së fryrjes me vozitje është shtimi i ri i koleksionit 2021. Kjo tabelë e re SUP ka cilësinë e lartë që mund të prisni, por për një çmim më tërheqës! Pllaka ka të gjitha aspektet teknike si një kordon në pjesën e sipërme dhe një konstruksion X-Foundation për një dërrasë më të lehtë të fryrjes që funksionon më mirë. Ndërsa forma e tabelës SUP e bën këtë një pajisje të vërtetë gjithëpërfshirëse që është e përkryer për tifozët rekreativë të dërrasave me vozitje që duan të bëjnë gjithçka!TIPARET
 • 3 vite garanci pas regjistrimit
 • Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: më shumë cilësi dhe siguri në shtresa
 • Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
 • Konstruksion i lehtë me qepje X
 • Lidhëse sipër për ngurtësi shtesë
 • Rrjeta e ruajtjes së bungee
 • Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
 • Halkey Roberts Valve
 • Fina e kyçjes 8″ EZ
 • Unaza D në majë dhe në bisht
 • Asistencë për arnimin e valvulave
 • Lëkundje për hundë: 9″, lëkundëse e bishtit: 0″
 • Pesha maksimale e kalorësit 120 kg | 264,6 Ibs
 • Pesha e dërrasës: 8,2 kg | 18 paund
 • Pesha e paketimit: 13,2 kg | 29,1 paund
 • Dimensionet kur fryhen: 10’6″ x 32″ x 4,75″ | 320 x 81,3 x 12 cm
 • Vëllimi: 246 l
 • Paketa përmban: Aero Leona SUP Board 10.6, vozis alumini me 3 pjesë të rregullueshme, çantë shpine të papërshkueshme nga uji, pompë me veprim të dyfishtë, zinxhir me mbështjellje 10 ft / 3,04 m

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Leona 10.6 Inflatable Paddle Board Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *