GIUBBOTTO JET- PRO

80.99 

Description

 1005322

Descrizione:

Giubbotto di salvataggio/aiuto al galleggiamento 50 N Particolarmente adatto per sport dinamici, sci acquatico, sky jet, etc. Protezione dorsale imbottita. Sistema di regolazione composto da 4 cinghie e relative fibbie a sgancio rapido. Colori assortiti.UNI EN ISO 12402-5. Circonferenza toracica cm.110/125

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

1005322

JET- PRO KG. 80+ 50N TG.XL

Përshkrimi:

Xhaketa shpëtimi / ndihma për lundrim 50 N Veçanërisht e përshtatshme për sportet dinamike, ski uji, sky jet, etj. Mbrojtje e mbushur e shpinës. Sistemi i rregullimit i përbërë nga 4 rripa dhe kopsa relative të lëshimit të shpejtë. Ngjyra të ndryshme UNI EN ISO 12402-5. Perimetri i kraharorit 110/125 cm
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GIUBBOTTO JET- PRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *