ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – PREMIUM BORDEAUX

51.99 

Description

30126

This ashtray, part of the PREMIUM series, is available indifferent colours with antique gold details to make it a practical and elegant product.

Perkthimi

Kjo tavëll, pjesë e serisë PREMIUM, është në dispozicion në ngjyra të ndryshme me detaje prej ari antike për ta bërë atë një produkt praktik dhe elegant.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – PREMIUM BORDEAUX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *