Jobe Host Wakeboard Bindings Black

242.00 

Categories: , ,

Description

393121002
The Jobe Host Wakeboard Bindings Black is comfortable and has ergonomic bindings for any size of feet. The binding comes with soft heel pads for perfect foot placement. Featuring soft and comfortable foot support with Velcro straps for fast entry, these bindings are hard to beat! The Host Wakeboard Bindings are a great choice for any skill level from beginner to advanced!
SPECIFICATION
  • Comfortable ergonomic footbed
  • Soft and comfortable foam inner liner
  • Soft heel pads for proper foot placement
  • Stretchy flex panels to control your ride
  • User friendly velcro straps for fast entry

Perkthimi:

393121002

Lidhjet Jobe Host Wakeboard Black janë një lidhje komode dhe ergonomike për këmbët e çdo madhësie. Lidhja vjen me tampa të buta për një vendosje perfekte të këmbës. Me mbështetje të butë dhe të rehatshme për këmbët me rripa Velcro për hyrje të shpejtë, këto lidhëse janë të vështira për t’u mposhtur! Lidhjet Host Wakeboard janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për çdo nivel aftësie nga fillestari tek i avancuari!

SPECIFIKIMET

  • Shtrati i rehatshëm ergonomik i këmbëve
  • Astar i brendshëm i butë dhe i rehatshëm me shkumë
  • Mbështesat e buta të thembra për vendosjen e duhur të këmbës
  • Panele fleksibël elastike për të kontrolluar udhëtimin tuaj
  • Rripa velcro miqësore për përdoruesit për hyrje të shpejtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Host Wakeboard Bindings Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked *