Jobe Banana Watersled 5P

Categories: , Tags: ,

Description

320512001

Jobe Banana Watersled 5P

Fun-funnier-crazy! Jobe’s water sleds proven quality and shape is due to its coated PVC material with thermo-bonded seams for optimal strength and season-after-season durability. Its non-skid seats and handles with vinyl tubing make Jobe’s sleds soft and comfy. Outfitted with a Halkey Roberts Valve. Repair kit and foot pump included.
  • 3 year warranty
  • Thermo bonded seams
  • Halkey Roberts Valve
  • Repair kit and pump included
  • Thickest PVC in the industry (0,95mm)

320512001

Jobe banane sled ujë 5PZbavitje-funnier-çmendur! Cilësia dhe forma e dëshmuar e sajëve të ujit të Jobe është për shkak të materialit PVC të veshur me tegela termo-lidhur për forcë optimale dhe qëndrueshmëri sezon pas sezoni. Sediljet dhe dorezat e saj që nuk rrëshqasin me tub vinili i bëjnë sajët e Jobe të buta dhe të rehatshme. Pajisur me një valvul Halkey Roberts. Kompleti i riparimit dhe pompa e këmbëve të përfshira.
3 vite garanci
Qepje të lidhura me termo
Halkey Roberts Valve
Kompleti i riparimit dhe pompa përfshihen
PVC më i trashë në industri (0,95 mm)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Banana Watersled 5P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *