Jobe Aqua Shoes Kids

18.75 

Categories: , Tag:

Description

534619003

Protect children’s feet with this 2mm neoprene shoe with a rubber sole for extra grip and a water-blocking glued stitch construction feeling super soft to the skin. Outfitted with an elastic ankle rope to make sure you will not hear the sentence ‘I think I’ve lost them’..

  • 2mm Neoprene
  • Durable flatlock seams
  • Elastic Ankle Rope
  • Pre-Shaped
  • Thin Profiled Outsole for Optimal Control

Mbroni këmbët e fëmijëve me këtë këpucë neopreni 2 mm me një thembër gome për kapje shtesë dhe një konstruksion qepjeje të ngjitur që bllokon ujin, duke u ndjerë super e butë në lëkurë. Pajisur me një litar elastik për kyçin e këmbës për t’u siguruar që nuk do të dëgjoni fjalinë “Mendoj se i kam humbur”.

  • Neopren 2 mm
  • Qepje të sheshte me bllokim të qendrueshem
  • Litar elastik i kyçit të këmbës
  • Para-formë
  • Shollë e jashtme me profil të hollë për kontroll optimal

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Aqua Shoes Kids”

Your email address will not be published. Required fields are marked *