HP RACING LIFALOFT BOMBER

183.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

HP RACING LIFALOFT BOMBER

No.

34191
Light, warm and waterproof LIFALOFT™ jacket made to perform under pressure.
Made to keep you dry and warm during high-speed performance, our Racing Lifaloft Bomber uses our best technologies. We used HELLY TECH® Performance fabric to give you a waterproof, windproof, breathable shell, while our distinct LIFALOFT™ insulation creates air pockets for more warmth at lower weight compared to standard insulation. We added stretch and articulated sleeves for optimal mobility on deck.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation body: 70% Polypropylene, 30% Polyester
Care InstructionsRemove promptly from the dryer, Some fading may occur on bright colours, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash dark colours separately
Weight660g
FEATURES
HELLY TECH® Performance
LIFALOFT™ Insulation by Primaloft™
PFC Free DWR
2 hand pockets with brushed lining
Knitted Rib Cuffs
Knitted Rib Hem
Full stretch construction
HH® logo at chest
PERKTHIMI
HP RACING LIFALOFT BOMBER
NO
34191
Xhaketë LIFALOFT™ e lehtë, e ngrohtë dhe e papërshkueshme nga uji e krijuar për të performuar nën presion.
I krijuar për t’ju mbajtur të thatë dhe të ngrohtë gjatë performancës me shpejtësi të lartë, Bomberi ynë Racing Lifaloft përdor teknologjitë tona më të mira. Ne përdorëm pëlhurë HELLY TECH® Performance për t’ju dhënë një guaskë të papërshkueshme nga uji, të papërshkueshëm nga era dhe me frymëmarrje, ndërsa izolimi ynë i veçantë LIFALOFT™ krijon xhepa ajri për më shumë ngrohtësi me peshë më të ulët në krahasim me izolimin standard. Ne shtuam mëngët e shtrirë dhe të artikuluar për lëvizshmëri optimale në kuvertë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Trupi izolues: 70% polipropilen, 30% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Hiqeni menjëherë nga tharësja, mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat e thara në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 660 g
TIPARET
Performanca HELLY TECH®
Izolimi LIFALOFT™ nga Primaloft™
DWR pa PFC
2 xhepa dore me astar te krehur
Pranga me brinjë të thurura
Krah brinjë i thurur
Ndërtim me shtrirje të plotë
Logoja HH® në gjoks

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HP RACING LIFALOFT BOMBER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *