HH ARC PADDED SWEATER

222.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

HH ARC PADDED SWEATER

No.

53564
Our limited-edition Archive collection is inspired by our history of creating performance products for professionals. While nodding to the past, it simultaneously looks forward. The garments utilize a refined aesthetic and innovative technology. This style is unisex. It features a clean, streamlined design and the highly technical details we’re known for.

Care Instructions:Do not iron on print, Do not use fabric softener, Wash separately. Machine wash in cold water – 30° C gentle cycle, Do not bleach, Tumble dry – low heat, Iron low heat, Do not dry clean

PERKTHIMI:

HH PLOWER ME HARK
NO

53564
Koleksioni ynë i Arkivit me botim të kufizuar është frymëzuar nga historia jonë e krijimit të produkteve të performancës për profesionistët. Ndërsa pohon me kokë për të kaluarën, ajo njëkohësisht shikon përpara. Veshjet përdorin një teknologji të rafinuar estetike dhe inovative. Ky stil është unisex. Ai përmban një dizajn të pastër, të efektshëm dhe detaje shumë teknike për të cilat jemi të njohur.
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim, Mos përdorni zbutës rrobash, Lani veçmas. Larje në makinë në ujë të ftohtë – cikël i butë 30° C, Mos zbardhoni, thahet në tharëse – nxehtësi e ulët, hekurosni në nxehtësi të ulët, mos pastroni kimikisht

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH ARC PADDED SWEATER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *